De muzikant

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend toen hij met de hardrockband Vandenberg een grote hit scoorde met de klassieker ‘Burning Heart’. In de jaren ‘90 was hij de stem van de soundtrack van dat heerlijk heldere bier. Het nummer ‘Juli July‘ maakt ook vandaag de dag nog menigeen dorstig. Momenteel is Bert nog altijd zeer actief in diverse projecten. Waaronder Heerink & Friends: Samen met Kees Schipper maken we hiermee een programma vol nostalgie in de meest sfeervolle muziekcafees en theaters.Verdere informatie en beschikbaarheid: www.bertheerink.nl

Kees Schipper

Zanger-gitarist Kees Schipper zit intussen al meer dan 50 jaar in het vak en maakt dan ook echt muziek van de bovenste plank. In zijn bluesrockband Schipper & Bemanning ben ik regelmatig als gitarist actief. Het is een heerlijk stevig repertoire bestaande uit bewerkingen van klassiekers en eigen materiaal. Zoals Kees zelf zegt: ‘Old rocker never die‘. 

Maar soms doen ze het wel wat rustiger aan: 

Als Schipper & Kruis, of als Schipper, Kruis & De Neeve, brengen we namelijk een avondvullend
unplugged programma. In deze set vind je naast heerlijke rootsy blues ook ruimte voor de echte songwriters als Bob Dylan en Tom Waits, etc. Verwacht een optreden vol kippevel, maar sta niet gek te kijken als aan het einde van de show iedereen op de stoelen staat te dansen, want nogmaals: ‘Old rockers never die’. 

Verdere informatie en beschikbaarheid: www.keesschipper.com

Nirvanatributeband: Bleach
(Unplugged)

Het legendarische ‘MTV Unplugged in New York’-concert van Nirvana uit 1993 is op CD en DVD een wereldwijde bestseller. Live zal de band dit zelf nooit meer kunnen herhalen, want kort na dit concert maakte zanger-gitarist Kurt Cobain een einde aan zijn leven. ‘Bleach’ brengt het gevoel van toen echter wel weer erg dichtbij. De complete set wordt nagebouwd en het gehele concert wordt tot in de puntjes uitgevoerd. De gelijkenissen hebben al menigeen de rillingen over de rug doen lopen. Het is dé kans om Nirvana toch nog een beetje live mee te maken. Zonder mijzelf is de band overigens ook als vol elektrische Nirvana tributeband actief. Voor als het dak er echt af moet!

Verdere informatie en beschikbaarheid via: www.nirvanatribute.nl/unplugged

Songfactory

Door de jaren heen heb ik in diverse projecten al honderden liedjes mogen schrijven. Echt van alles is voorbij gekomen. Pop, rock, dance, kindermuziek, etc. Heb je om wat voor reden dan ook een nieuw, op maat gemaakt lied nodig? Bijvoorbeeld voor je band; je muziekproject; je schoolmusical; je vereniging; je commercial; je promovideo, etc. Maar ook voor privegelegenheden. Denk aan verjaardagen; jubilea; trouwen, etc. Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Doe dit via de contactpagina en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Losse projecten

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je denkt dat ik de perfecte gitarist ben voor jouw muziekproject. Ik sta altijd open voor uitdagingen! 

Doe dit via de contactpagina en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Copyright © Paul Kruis 2013 – 2023  | Paul Kruis